søndag 2. august 2015

Laks- og grønnsakpakke fra grillen


I dag ble det laks på grillen. Jeg grillet laks og grønnsaker hver for seg, men du kan gjerne ha det i samme pakke, om du ønsker det.Du trenger - pr person:

1 stykke laks ca 150-200 gram
1 gulrot  i skiver ca 1/2 cm tykke
2-3 blomkålbuketter
1/2 rødløk i båter
1 nepe i båter/skiver
1 vårløk i skiver
1/2 tomat i båter
1 fedd hvitløk- rives eller finhakkes.
Salt og pepper

Litt rapsolje

Friske urter. Jeg brukte bladpersille og dill.

1-2 ark aluminiumsfolie.






















Slik gjør du:
Skrell og del grønnsaker i biter- skiver- båter
Legg dem på et folieark, strø over en neve friske urter og risle over litt olje.
Pakk sammen foliepakka. Legges på denvarme siden av grillen, ca 15 min.

Legg laksen på foliearket. Pass på å smøre arket med litt olje.  Strø på litt salt og pepper, og noen friske urter. Pakk sammen foliepakka. Legges på indirekte varme på grillen, ca 10 min.

Server grønnsakene med laksen på toppen, gjerne med ei lita skje rømme. Kokte nypoteter passer også godt til.

Kos dekk!






Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar