mandag 25. mars 2013

Elg stroganoff med potetstappe

Gryterett med elgkjøtt - nok til 2 eller til 1 i to dager...

400 gram elgkjøtt (grytekjøtt, biffkjøtt) i strimler
1 liten løk- finhakkes
smør til steking
1 ss tomatpure
salt og pepper
3 sjampinjonger i skiver
1 dl kraft
1 dl rømme

Brun elgkjøttet og løken i litt smør. Ha det over i ei gryte. Kok ut panna, og slå krafta over i gryta. Ha i tomatpure. Tilsett sjaminjong og rømme. La retten koke noen minutter. Smak til med salt og pepper.


Server med potetstappe eller ris. Det er godt med syltagurk eller pickles til også. Jeg brukte soppickles. Den finner du oppskrift på her.

Kos dekk!

2 kommentarer:

  1. Ser fantastisk godt ut, falt for soppickles til !

    Ha en Flott Påske :-)

    SvarSlett
  2. Ser herlig ut. Ønsker deg en riktig god påske!

    SvarSlett