torsdag 20. juni 2013

Salmalaks med dill og sitron, med sautert nykål og dillpoteter



Nok til 4

1/1 side Salmalaks - deles i porsjonsstykker.
salt, pepper
en neve hakket dill
4 sitronskiver
litt rapsolje

Vend laksestykkene i litt rapsolje, strø på salt, pepper og hakket dill. Legg 1 sitronskive på hvert fiskestykke.
Legg fiskestykkene i ildfast form, og stek ved 200 grader i 10-15 min. Følg med så de ikke blir for mye stekt.

Sautert nykål
1 nykål, deles i strimler.
2 ss smør.
salt

Smelt smøret. Ha i kålstrimlene, og la det surre til kålen begynner å bli mør., men fortsatt er litt sprø. Dryss over litt salt.

Dillpoteter
Nok poteter til 4  ( 8-10 kanskje?)
1 ss smør
1 neve dill.

Kok potetene møre. Slå av vannet, og skrell dem om du ønsker det. Smelt smøret i kjelen, ha i dill, og vend potetene i blandingen.

Server laksen med sautert nykål og dillpoteter.

Kos dekk!

1 kommentar:

  1. Høres veldig godt ut. En verdig deltager! Lykke til.

    SvarSlett