søndag 3. februar 2013

Kamskjell med persillerot- og sellerimos, spinat og bakt paprika


Oppskriftene er til 1 person

Kamskjell

4 frosne kamskjell - tines.
Stekes i litt olje, et par minutter på hver side.

Persillerot- og sellerimos

1 persillerot
1 liten bit sellerirot
1 mandelpotet
2 ss fløte
1 ss smør
salt

Del grønnsakene i biter. Kok dem møre i vann uten salt.
Sil av vannet, og mos grønnsakene med en stavmikser. Rør inn fløte, og smør. Smak til med salt.

Spinat

65 gram babyspinat
litt olje til steking
salt, pepper, muskat

Varm olje i et stekepanne, ha i spinaten. Stek til den faller sammen. Smak til med salt pepper og revet muskatnøtt.

 

Bakt paprika

1/2 paprika
olje

Smør litt olje på paprikaet, legg den i ei ildfast form under grillen i stekeovnen. Grill til skinnet er svat. Ta den ut, og la den avkjøles i en plastpose. Nå er skinnet lett å skrelle av. Skjær paprikaen i strimler.

Legg opp retten som vist på bildet.

Kos dekk!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar