torsdag 28. februar 2013

Pasta med laks og spinat

 
 
 
 
God og lettlaget lakse- og pastarett!

Til 1 person:
200 gram laksefilet
1 pk babyspinat (65 gram)
1/2 paprika
1 ts olje
1 dl lettrømme
litt timian
salt og pepper
Pasta til 1 person.

Kok vann til pastaen, og kok pastaen til den er slik du ønsker den.
Varm litt olje i ei stekepanne. Ha i spinaten, og stek så den faller sammen. Ha i paprikaen, og rømmen. Tilsett laks i terninger.

 La laksen bli varm, men ikke i hjelstekt! Bland med pastaen. strø over litt salt og nykvernet pepper. Et timiandryss til slutt.

Kos dekk!

1 kommentar:

 1. Kjære Asne-Marit!

  Jeg jobber for nettstedet Alleoppskrifter.no der brukerne kan søke gjennom titusener av oppskrifter fra norske mat nettsteder og mat blogger.

  Jeg la merke til at du har et stort antall smakfulle oppskrifter i bloggen din og jeg vil gjerne foreslå deg til å ta en titt på vår Matbloggtoppen her: http://www.alleoppskrifter.no/matbloggtoppen

  Hvis du ønsker å legge til din mat- til listen og få resept indeksert på Alleoppskrifter.no, er alt du trenger å gjøre å følge instruksjonene her: http://www.alleoppskrifter.no/ga-med-i-matbloggtoppen

  Vårt konsept er allerede live i de andre Skandinaviske landene, samt i Sør- og Sentral-Europa, og vi leverer tusenvis av besøkende til mat bloggerne daglig. Noen av de beste mat bloggerne får 10.000 + besøkende fra oss på en ukentlig basis.

  Forhåpentligvis vil din egen mat blogg også være opp i toppen!


  Varme hilsen,
  Christina
  http://www.alleoppskrifter.no/

  SvarSlett