lørdag 24. januar 2015
Kylling med gremolata
Til 3 personer
3 kyllingbryst med skinn
1 neve bladpersille- finhakket
2 hvitløksfedd- revet
skallet av 1 sitron - revet
salt
2 ss smør
Strø litt salt på undersida av kyllingbrystet.
Bland smøret med hakket persille, revet hvitløk og sitronskall. (Gremolata er denne blandingen av persille hviløk og sitronskall.)
Lag ei lomme mellom kyllingskinnet og kjøttet. Fordel smøret i lommene på kyllingbrystene.
Legg kyllingen i ei ildfast form, og stek ved 200 grader i ca 20 min. Pass på at kyllingen er gjennomstekt!
Server med ris og grønnsaker. Saus kan du lage av litt kyllingkraft og jevning. Gjerne med litt sitronskall i :-)
Kos dekk!
Abonner på:
Legg inn kommentarer (Atom)
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar