Etter lang tids bloggtørke ble det jammen tid til et innlegg. I dag ble det kjøttboller med tzatziki, paprika og båtpoteter her.
Jeg brukte:
Til Tzatziki:
- 1/2 agurk
- 2dl gresk yoghurt
- 1 ts salt
- 1 hvitløksfedd
- 1 neve hakket mynte og oregano
- en skvis sitron
Riv, eller hakk hvitløken, finhakk urtene, og bland det i yoghurten.
Rør inn den revne agurken, og skvis over litt sitron.
Kjøttboller
- 400 gram karbonadedeig
- 1 ts salt
- pepper
- 1/2 dl vann
- 1 fedd hvitløk, finhakket/revet
- en neve finhakkede urter.
- litt finhakket chili, eller litt chilipulver.
Server med kjøttbollene med tzatziki, grillet paprika og kjøttboller.
Kos dekk!
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar