torsdag 20. juni 2013

Grillspyd med kylling-minifileter


Grillspyd til 2 personer (4 spyd)
8 minifileter
1 rødløk
1/2 paprika
2 sjampinjonger
Bruk ferdig grillsaus, eller lag selv.


Grillsaus:
1/2 dl nøytral olje.
2 ss mørk soyasaus
1 ss balsamicoeddik
1 ss ketchup (Jeg bruker Heinz)
1 ts paprikapulver
Timian - 1 liten neve fersk hakket, eller 1 ts tørket.

La minifiletene være hele, evt. del dem i to på tvers. Del rødløk først i 4 båter, deretter på tvers, slik at du får  løkbiter som egner seg til å tre på grillspyd. Del paprikaen  i stykker. Sjampinjongene deles i skiver. Tre vekselvis kylling og grønnsaker på spydene. Pensle dem med grillsaus før de grilles.

Stekes over middels varme. Snu dem ofte, så de ikke svir seg. Legg dem gjerne over på et mindre varmt sted på grillen når de har fått fin stekeskorpe.

Server med en god salat.

Kos dekk!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar