torsdag 20. juni 2013
Salmalaks med dill og sitron, med sautert nykål og dillpoteter
Nok til 4
1/1 side Salmalaks - deles i porsjonsstykker.
salt, pepper
en neve hakket dill
4 sitronskiver
litt rapsolje
Vend laksestykkene i litt rapsolje, strø på salt, pepper og hakket dill. Legg 1 sitronskive på hvert fiskestykke.
Legg fiskestykkene i ildfast form, og stek ved 200 grader i 10-15 min. Følg med så de ikke blir for mye stekt.
Sautert nykål
1 nykål, deles i strimler.
2 ss smør.
salt
Smelt smøret. Ha i kålstrimlene, og la det surre til kålen begynner å bli mør., men fortsatt er litt sprø. Dryss over litt salt.
Dillpoteter
Nok poteter til 4 ( 8-10 kanskje?)
1 ss smør
1 neve dill.
Kok potetene møre. Slå av vannet, og skrell dem om du ønsker det. Smelt smøret i kjelen, ha i dill, og vend potetene i blandingen.
Server laksen med sautert nykål og dillpoteter.
Kos dekk!
Abonner på:
Legg inn kommentarer (Atom)
Høres veldig godt ut. En verdig deltager! Lykke til.
SvarSlett