God smårett som kan brukes som del av et tapasbord, eller til frokost, lunsj eller kveldskos.
Jeg brukte:
4 egg
litt salt
4 ss vann
1 vårløk
1neve smårettskinke
1 neve revet ost
litt olje til steking
1 tortillalefse
Visp sammen egg, ei klype salt og vann.
Tilsett hakket vårløk, skinke og ost, og bland sammen.
Varm stekepanna, ha i oljen, og deretter eggeblandingen. Stek eggeblandingen, på middels varme. Dra gjerne eggeblandingen inn mot midten under stekingen. Det går litt fortere da. Når omeletten er nesten ferdig stekt, legger du på tortillalefsa på toppen, og lar den ligge så den blir gjennomvarm og fester seg litt. Snu omeletten , slik at du steker tortillalefsa litt på utsida også.
Jeg vendte den på et lokk, vaska panna, og stekte utsida i tørr stekepanne. Da blir det mindre klissete...
Etter et par minutter ruller du lefsa med fyllet sammen, og tar den ut av panna. Del gjerne i skiver.
Jeg syns det var godt med litt sweet chilisaus til.
Kos dekk
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar