lørdag 28. februar 2015
Svinefilet i spekeskinke, fylt med brie, soltørka tomat og basilikum
Du trenger (nok til 2-3 personer):
1 indrefilet av svin - ca 400 gram
Noen skiver brie
10 skiver spekeskinke
4 ss hakket soltørket tomat (i olje)
5-6 blader basilikum.
Legg spekeskinkeskivene utover ei fjøl, slik at de overlapper. Legg svinefileten oppå.
Skjær ei lomme i kjøttet, legg i skiver av brie, litt soltørka tomat og revne basilikumblader.
Pakk sammen rullen, og legg den i ei ildfast form med litt olje i bunnen. Risle over litt olje. Stek ved 200 grader, ca en halvtime.
Jeg serverte med fløtegratinerte poteter, rosèpeppersaus og grønnsaker.
Kos dekk!
Abonner på:
Legg inn kommentarer (Atom)
mmm :) Ser nydelig ut !!!
SvarSlett