Oppskriftene er til 1 person
Kamskjell
4 frosne kamskjell - tines.Stekes i litt olje, et par minutter på hver side.
Persillerot- og sellerimos
1 persillerot1 liten bit sellerirot
1 mandelpotet
2 ss fløte
1 ss smør
salt
Del grønnsakene i biter. Kok dem møre i vann uten salt.
Sil av vannet, og mos grønnsakene med en stavmikser. Rør inn fløte, og smør. Smak til med salt.
Spinat
65 gram babyspinatlitt olje til steking
salt, pepper, muskat
Varm olje i et stekepanne, ha i spinaten. Stek til den faller sammen. Smak til med salt pepper og revet muskatnøtt.
Bakt paprika
1/2 paprikaolje
Smør litt olje på paprikaet, legg den i ei ildfast form under grillen i stekeovnen. Grill til skinnet er svat. Ta den ut, og la den avkjøles i en plastpose. Nå er skinnet lett å skrelle av. Skjær paprikaen i strimler.
Legg opp retten som vist på bildet.
Kos dekk!
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar