Sikkert ikke særlig autentisk, men veldig godt for det!
Nok til 2:
4 tortillalefser
150 gram karbonadedeig
1/4 løk
1 dl forvellede kantareller
salt , pepper,
1 ss tacokrydder (gjerne hjemmelaget)
1 ss tomatpure
1/2 dl vann
6 cherrytomater , Hver delt i 4
ca 100 gram revet hvit ost
Stek kjøttdeig, løk og sopp, i litt smør eller olje. Krydre med salt og pepper, Tilsett tacokrydder, tomatpure og vann. Bland godt sammen og la vannet koke inn. Ha i tomatene.
Fordel fyllet på den ene halvdelen av tortillalefsene. Strø på ost. Brett den andre halvdelen over.
Stekes i tørr panne, til de er gylne på yttersida, og osten har smelta..Vend dem ofte. Klem dem lett sammen med stekespaden mens du steker. Det er plass til to deles i snipper. Kan serveres med f. eks. guacamole, og/eller en salat.
Kos dekk!
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar