- 1 kalvesnitzel
- salt,pepper
- sennep
- 1-2 skinkeskiver
- 1-2 osteskiver
- mel
- 1 egg
- griljermel
- smør til steking
Krydre kjøttet med salt og pepper. smør sennep på kjøttet.
Legg på ost og skinke på den ene halvdelen, brett den andre halvdelen over.
Vend kjøttet i mel.
Deretter i et sammenvispet egg.
Til slutt i griljermel.
Stek snitzelen i smør ved middels varme. Pass på at det ikke svir seg.
Jeg serverte med asparges, ovnsstekte potetskiver og en enkel peppersaus.
Peppersaus
- 1 dl kremfløte
- 1 ts rosepepper (syltede)
- 1-2 ts kalvefond.
- evt. litt vann.
Kok opp, og la det koke litt inn, så sausen tykner litt.
Kos dekk!
Cordon Bleu er en favoritt her hos oss :-)
SvarSlett-jeg bruker kalkunfileter (eller kylling) for å få en billigere utgave :-)
-forøvrig er de vi kjøper (billigutgaven) laget kun av kalkun'skinke'pålegg...litt juks...
Men skal nå prøve en ekte en dag ;-)
Kalvekjøtt er veldig dyrt her, men dette er kjøpt i Sverige, til en helt grei pris. Lager det noen ganger med svinekjøtt, det blir ikke så dyrt, men godt :-)
Slett