Jeg har hatt ei herlig helg på hytta. Været var nydelig, og det var mye molte å finne. Schæferprinsessa og jeg koste oss skikkelig på tur, og om kvelden ble det god mat også!
Nok til 2:
1 pk reinsdyrskav
1/2 rødløk - hakket
10 små sjampinjonger i skiver
1 gulrot i skiver
salt, pepper, timian
3 dl fløte
2 dl vann- ( og kanskje en skvett rødvin om du vil)- til å koke ut panna med
smør til steking
Smelt smør, la det bli nøttebrunt, og stek så reinsdyrskavet, litt om gangen.
Ha det over i ei gryte. stek så løk, sjampinjong og gulrot, og ha det over i gryta.
Kok ut panna mellom stekningene, eller til slutt, slik at du får med alle de gode smakene. Krydre med salt, pepper og timian. Ha i fløte. Kok opp, og la det koke litt inn, slik at fløten tykner. Smak til.
Server med kokte mandelpoteter.
Skikkelig hyttemat! :-)
Og til dessert smakte det godt med molte med sukker og fløte...
Så nydelig natur :-)
SvarSlett-og den desserten skulle jeg gitt mye for...