Grillspyd:
Nok til en person.
1 kalkunfilet
1/2 paprika
1/2 rødløk
Marinade:
3 ss rapsolje
1 ss soyaolje
2 ss balsamicoeddik
1 ss ketchup (Heinz)
Skjær kjøtt og grønnsaker i biter. Tre dem på spyd.
Bland sammen marinaden. Pensle på spydene. Legges på varm grill. Vend ofte til de får stekeskorpe. Legg så spydene på "kald sone" på grillen, til de er ferdige.
Lun potetsalat med sennepsvinagrette:
3 poteter - kokes, skrelles, deles i biter.
1/2 rødløk i tynne strimler
1 vårløk i tynne ringer
Løken stekes myk i litt olje i ei stekepanne. Bland med potetene i biter.
Sennepsvinagrette:
1 ss sennep - grov går bra
1 ss god, ekstra virgin olivenolje
1 ss hvitvinseddik.
1 kvist estragon.
Bland sennep, olje og eddik. Hakk estragon. Bland sammen, og vend det inn i potet/løk-blandingen.
Server grillspydene med lun potetsalat. Jeg brukte en ferdig grillsaus fra Heinz, til - Exotic.
Kos dekk!
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar