Nok til 4 personer:
2 gulrøtter
1 persillerot
1/2 løk
1/2 fenni
kel
1 boks hakkede tomater
Et par kvister timian
5 dl vann
1 ss fiskefond
1 ss hvitvinseddik
1 ts sukker
Salt og pepper
olje
2 kamskjell pr. pers ved servering
Finhakk grønnsakene, stek dem i litt olje, til løken er blank. Tilsett timian, sukker og edddik, deretter, tomatene + vann og fond. La blandingen koke i 15 minutter. Kjør den glatt med stavmikser, eller blender. Smak til med salt og pepper.
Stek kamskjellene. Server med 2 kamskjell i hver tallerken, hell på suppe. Pynt med timian.
Kos dekk!
Kamskjell er luksus ;-)
SvarSlettHøres og ser aldeles nydelig ut ....
Enig i at kamskjell er luksus, da spesielt de ferske.. Disse var frosne, men veldig gode likevel :-)
SvarSlett