torsdag 11. juli 2013

Jordbæris med granskuddsirup

Dette ble et veldig dårlig bilde, men isen var heldigvis veldig god!

Jeg laget ca 1/2 liter is og brukte:

300 gram jordbær
50 gram sukker
2 ss granskuddsirup
3 dl tyrkisk yoghurt
1 ts glukose

Rens jordbærene. Ha bær, sukker og sirup i en hustigmikser/blender. Kjør det jevnt. Tilsett yoghurten og glukosen. Bland sammen.

Fyll blandingen i ei ismaskin, og kjør den til den er ferdig (ca. 1/2 time).
Du kan selvfølgelig fryse den uten ismaskin også, da må du huske på å røre i isen underveis, slik at det ikke blir isnåler.

Drypp gjerne over litt mer granskuddsirup ved servering.

Kos dekk!

3 kommentarer:

  1. Dette ble veldig godt! Lettlaget også, siden det ikke kreves koking og avkjøling..

    SvarSlett
  2. Ser godt ut :-) Herlig med iskrem uten koking, forenkler kjøkkentjenesten når det er pent ute :-)

    Så gøy med granskuddsirup :-)

    SvarSlett