onsdag 3. juli 2013

Torskefilet med pesto, ovnsstekte tomater og søtpotetmos



Dette ble en god sommerrett!

Nok til 1 person:

Torsk
200 gram torskefilet
2ss pesto (lag selv, eller kjøp ferdig)
salt og pepper
litt olje

Smør pestoen på torskefileten, dryss over litt salt og pepper, og legg dem i ei ildfast form, med litt olje i bunnen. 200 grader i stekeovnen. Steketida  avgjøres av tykkelsen på fiskestykkene.

Legg noen cherrytomat i forma sammen med fisken.

Søtpotetmos
1/2 til 1 søtpotet (avhenger av størrelsen)
1 potet
1 fedd hvitløk
1/2 dl fløte
1 ts smør
salt og pepper.

Skrell potet og søtpotet. Del dem i biter. Kok i vann, sammen med et hviløksfedd, til alt er mørt. Sil av vannet, og mos potet/søtpotet. Tilsett fløte og smør, smak til med salt og pepper.

Server fisken med søtpotetmos og de bakte potetene.

Kos dekk!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar