søndag 13. januar 2013

Honning- og chilimarinert kyllingfilet i fløtesaus

Dagens middag ble laget med ferdigkjøpt marinert kyllingfilet. Rett og slett fordi den var nedsatt til halv pris pga dato. Jeg har ei" greie" på disse nedsatte datovarene. Må liksom kjøpe dem, og det handler ikke bare om at det er billigere, men også om at jeg ikke liker at fullt brukbare matvarer blir kasta, bare fordi datostemlinga er ute... Mat som ser ut som, og lukter som mat - er som regel MAT :-).

Nok til 3 personer:

  • 1 pk Honning- og chilimarinert kyllingbryst (350 g)
  • 3 dl vann
  • 1/2 dl fløte
  • 2 ss kyllingfond
  • 1 ss maizennamel + 1/2 dl vann
  • ris

Kyllingbrystene kuttes i strimler. Stekes raskt i panne, med litt olje.

Kok opp vann, fløte og kyllingfond. Juster evt, smaken med mer fond. Jevn sausen med maizennamel utrørt i vann. La koke i 2 min. Tilsett kyllingbitene.

Kok ris etter anvisning på pakka. Server med en grønn salat.



Kos dekk!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar