søndag 13. januar 2013

Svinekjøttrull med saus av paprika og tomat


Etter ei helg med hotellmat, var det godt å finne på noe selv igjen. I dag kjøpte jeg ei pakke med svinekjøttdeig, og lurte litt på hva jeg kunne lage av den. Det endte opp med en enkel kjøttrull med saus av tomat og paprika. Lettvint og godt.

Nok til 2:

  • 400 gram svinekjøttdeig
  • 1 ts salt
  • litt grovkvernet pepper.

  1. Bland svinekjøttdeigen godt med salt og pepper. Form den til ei litt tjukk pølse.
  2. Brun den rundt det hele, i stekepanne. Etterstek i ovn 200 grader, ca 15 min.
  3. Skjæres i skiver ved servering.

Saus:

  • 1 rødløk - hakket
  • 1/2 paprika -i terninger
  • 8 cherrytomater - i båter
  • olje til steking
  • 1 dl vann
  • 1 ts balsamicoeddik
  • 1 ts demararasukker

  1. Varm oljen. Stek grønnsakene til de faller litt sammen.
  2. Ha i sukker og eddik. Rør det godt inn.
  3. Ha i vann, og la sausen koke litt, så den tykner.

Server med ris eller pasta.

Kos dekk!



Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar