
Sjøkreps med urtesmør
Forrett til 3
- 9 sjøkreps (ca 1/2 kg)
- 150 g smør
- saft og revet skall av 1/2 sitron
- frisk timian- bare bladene . ca 2 ss
Del sjøkrepsene i to. Fjern paven og den svarte strengen som går nedover ryggen. Legg sjøkrepsene i ei ildfast form.

Bland smøret med timian og sitronsaft og -skall, og bre det over sjøkrepsene. Gratineres i ovn 225 grader ca 10 min.

Mango- og avokadosalat
- 1/2 mango
- 1 avokado
- 1/2 rødløk
- litt presset sitronsaft
Kutt mango og avokado i små biter. Finhakk rødløk, og bland sammen. Skvis over litt sitronsaft. Det hindrer avokadoen i å bli brun, og gjør at mangoen smaker søtere.

Servering:
Legg litt grønn salat på tallerkenen (Jeg brukte ruccola). Deretter mango-og. avokadosalaten. Sjøkreps på toppen. Pass på å få med litt av det gode urtesmøret også.
Godt brød til.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar