Noen
dager er det ikke like spennende å lage mat. Men her er en kjapp middagsrett
beregnet på en person. Det tok litt ekstra tid å lage denne retten, for da jeg
skulle ha potetene i panna, falt noen potetbiter av fjøla, og ned i olja. Jeg
fikk en skikkelig sprut av varm olje oppover armen, noe som resulterte i at jeg
måtte kjøle en brannskade, samtidig som jeg fiksa maten. Ikke lett, men fikk det
til :-)Til en person brukte jeg:
- 3 små, grove pølser
- 4 poteter
- 1 rødløk
- ca 1/2 paprika
- basilikum
- noen hele cherrytomater
- Skrell og stek poteten i olje (Pass på så du ikke brenner deg...) Legg dem til side på en tallerken.
- Skrell, og kutt rødløken i tynne båter, paprika i skiver, eller ringer. Surr det i panna, sammen med cherrytomatene.
- Tilsett pølser i biter
- Tilsett basilikum, og bland inn potetene igjen.
Kos dekk!
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar