
Til 1 person
- 2oo gram breiflabb
- salt,pepper
- mel
- 1 egg
- griljermel
- Smør til steking
Strø salt og pepper på fisken, vend den først i mel, deretter i egg, og til slutt i griljermel.
Stek fisken gyllen i panne, ved middels varme. Pass på så du ikke svir den.
Persillesaus
1 persillerot
1 vårløk
2,5 dl vann
fiskefond etter smak
1 ss sm
litt sitronsaft
en neve hakket bladpersille
Skjær persillerota i små terninger, og vårløk i ringer. Stek grønnsakene i smør til løken blir blank. Hell på vann og fiskefond,kok opp, og la det koke til grønnsakene er møre. Mos grønnsakene med en stavmikser, ha i smøret, smak til med salt og pepper. Skvis over litt sitronsaft. Ha i en god neve hakket bladpersille.

Server fisken med sausen, stekte kantareller, grønnsaker og kokte poteter.
Kos dekk!
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar