søndag 13. januar 2013

Røsti

Røsti er nydelig tilbehør til stekt kjøtt. I dag serverte jeg det til stekt ytrefilet av svin, med peppersaus til.

Røsti - nok til 4

  • 9 mellomstore poteter
  • 1 -2 fedd hvitløk
  • 50 gram revet ost med litt "smak" - Jeg brukte litt "Fjelldronning" fra Avdem , og litt revet parmesan.
  • salt og pepper
  • olje og smør til steking

Riv potetene grovt. Legg dem i et rent kjøkkenhåndkle, og press ut. så mye væske som mulig. Tilsett hakket eller revet hvitløk - og revet ost. Litt salt og pepper.

Klem massen sammen til kaker på størrelse med en potet. Klem dem litt flate. Stek dem i en blanding av smør/olje til de er gjennomstekte og gylne.

Kos dekk!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar