søndag 13. januar 2013

Kjapp førjulsmiddag



Når dagene er travle, eller når du rett og slett ikke orker å bruke mye tid på middag, er denne biff/pølsepanna en god løsning.

Til 1 person brukte jeg:

  • 100 gram flatbiff av kalv
  • 1 god, grov pølse (Jeg brukte en fra Annis Pølsemakeri på Ringebu)
  • 3-4 mandelpoteter
  • 1 liten løk
  • 1 pastinakk
  • 6 cherrytomater
  • fersk timian
  • salt og pepper
  • olje eller smør til steking

  1. Skjær biffkjøttet i strimler, og pølsa i skiver.
  2. Skrell poteter og pastinakk. Skjær dem i skiver.
  3. Rens løken. Skjæres i tynne båter.
  4. Del cherrytomatene i 2.
  5. Stek biffkjøttet, og ta det til side. Stek så poteter, pastinakk og løk.
  6. Ha i pølsebitene, og til slutt biffstrimlene.
  7. Smak til med salt og pepper. Dryss over litt timian.

Kos dekk!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar