Jeg
må rydde litt i fryseren, for å få plass til litt av sommerens godsaker. Dermed
er det noen andre godsaker som må ut av fryseren. De blir for så vidt ikke
bedre av å lagres der heller, så det er greit med litt sirkulasjon :-). I dag
ble det koteletter. Hadde 4 stk, og valgte å steke alle. De blir alltids spist
opp :-)Du trenger:
- Så mange koteletter dere trenger for å bli mette :-) Strø på salt og pepper,
og brun dem raskt på begge sider, i ei stekepanne.

Pr pers:
- 1 vårløk
- 1/4 rødløk
- 1/4 paprika
- 2 ss hakkede friske urter (salvie, rosmarin, timian)
Grønnsakene kuttes i grove biter, og legges i ei ildfast form.
Legg de brunede kotelettene over. Dryss urtene over, og stek dem i stekeovnen
til de er gjennomstekte (ca. 200 grader ,15- 20 min)Fløtesurret sjampinjong:

Del 5-6 sjampinjonger i skiver. Stek dem i litt smør eller olje, tilsett salt og pepper. Når soppen er stekt, heller du på ca 1/2 dl fløte, og koker det litt inn.
Kotelettene serveres med sopp, bakte grønnsaker og kokte nypoteter.
Kos dekk!
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar