søndag 13. januar 2013

Enkel restepanne

Ferien er slutt, og behovet for raske middagsretter er absolutt til stede enkelte dager. Når en kan kombinere det med litt opprydding i kjøleskapet, slik at en kan få brukt opp noen rester,er det jo ekstra flott :-)

Restepanne til 1:

  • 2-3 poteter
  • 1/2 rødløk
  • 1/4 paprika
  • 4 cherrytomater i båter
  • litt kjøttrester evt. pølse - Jeg hadde rester av en salt skinkeknoke
  • 2 egg
  • Et par timianstilker

  1. Skrell potetene, og del dem i biter etter ønske. Både kokte og rå poteter kan brukes.
  2. Finhakk løken. Strimle paprikaen.
  3. Poteter og løk stekes først. Tilsett paprikaen, deretter kjøttrestene,- i terninger. La det surre litt.
  4. Ha i tomatene, og knekk oppi 2 egg. La panna stå og godgjøre seg på svak varme til eggene er passe stekt.
  5. SDryss over timianblader.

Kos dekk!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar