søndag 13. januar 2013

Svinestrimler og avocado med urterømme - i pitabrød

Raske hverdagsretter er det visst behov for rett som det er! I dag ble det en kjapp rett med svinestrimler i pitabrød. Raskt og godt! :-)

Til 2

  • 4 pitabrød
  • 300 gram strimlet svinekjøtt
  • 1 avokado
  • 1-2 båter lime
  • salt og pepper
  • paprikapulver
  • 1 håndfull grønn salat. Jeg brukte ruccola, baby leaves.
  • 1 dl rømme- jeg brukte lettrømme
  • 1 fedd hvitløk
  • friske urter - jeg brukte en neve med timian og oregano. Lett blandet.

  1. Varm pitabrødene i stekeovnen, noen minutter ( se på pakka)
  2. Stek svinestrimlene. Krydre med salt, pepper og litt paprika.
  3. Lag urterømmen: Hakk urtene og hvitløken fint. Bland med rømmen. Smak evt til med litt lime, og kanskje 1 klype sukker.
  4. Skjær avokadoen i terninger. Krydre med pepper. Kryst litt lime over. Bland
  5. Fyll pitabrødene med salat, kjøtt, avokado og urterømme.

Kos dekk!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar