

Jeg brukte:
- 1 ferdig paideig - den kan du jo lage selv hvis du vil :-)
- ca 2 dl forvellede kantareller - tilsvarer ca 0,5 liter ferske,tenker jeg.
- 75 gram bacon
- 1/2 rødløk
- 2 vårløk
- olje til steking
- 4 egg
- 3 dl melk
- 2 never revet ost - jeg blandet halvparten i eggestanden, og strødde resten på toppen
- 6 cherrytomater
- ei klype salt
Smør paiforma, legg i deigen, og prikk den med en gaffel. Fjern overflødig deig.Legg et bakepapir oppå deigen, og ha i f. eks. tørkede erter eller bønner.Forstek paiskallet ca 15 min 200 grader. Fjern bakepapiret med erter/bønner.

Imens paiskallet steker, steker du soppen sammen med rødløk, vårløk og bacon.

Visp sammen egg og melk, og ha i ei klype salt. Rør inn halvparten av osten. Hell blandingen over fyllet i paiskallet strø resten av osten over.

Stekes i ovnen ca 40 min ved 170 grader.
Server med en salat ved siden av.
Kos dekk!
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar