søndag 13. januar 2013

Enkel fiskesuppe med seifilet

Sønnen i huset hadde andre planer for dagens middagsråvarer enn meg... Og siden det var seifilet, og han ikke er så veldig glad i fisk, fikk han bestemme. Planen hans var fiskesuppe,og slett ikke seifilet med kremet spinat, som var min idè. Da er det godt å ha et rikelig basisutvalg :-).

Jeg brukte til 4 porsjoner

    • 500 gram seifilet
    • 2 gulrøtter
    • 1 purre (minipurre fra Toten)
    • 1 persillerot
    • 1ts hvitvinseddik
    • 1 liter fiskekraft( evt vann og fond/buljongterning)
    • 2 dl fløte
    • 1ss salt
    • hakket persille



    Kutt grønnsakene i små terninger/biter. Surr dem i olje i et par minutter. Tilsett hvitvinseddik, og så fiskekraft og fløte. Kok opp. Tilsett salt. Kutt fisken i terninger,ha dem i suppa, og kok opp igjen. Suppa er ferdig Rask å lage, litt tynn, men god. Tilsett litt hakket persille før du serverer. Godt brød til.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar