søndag 13. januar 2013

Stekt torskefilet med bacon, stekte tomater og asparges

En av de beste hverdagsmiddagene jeg vet, er denne retten! Den er rask å lage, og jeg synes den framhever torsken på en flott måte!

Til 2 personer

  • 400 g torskefilet
  • 1 pk smårettbacon (200 gr) evt annen bacon i små terninger
  • salt og pepper
  • mel til å vende fisken i
  • 1 pk cherrytomater ca 20 stk, eller 4 vanlige tomater
  • timian
  • asparges etter ønske

Sjekk at fiskefileten er beinfri, og fjern evt. bein. Del fisken i porsjonsstykker. Strø på salt og pepper, og vend dem i hvetemel. Stek fiskestykkene i smør/olje (jeg brukte en blanding), til de er gjennomstekte, og har fått fin farge. Stek baconet. Kutt cherrytomater i 4, eller andre tomater i terninger. Stek dem i olje, krydre med salt, pepper og timian.

Kok asparges 2 min.

Server med kokte poteter, eller hjemmelaget potetstappe.



Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar