
Det har vært ei skikkelig gråværshelg, og det gjorde godt med litt fargerik mat i dag.
Løsningen ble:
Biffstrimler med grønnsaksrøre og ris.
Ris etter ønske (kokes etter anvisning på pakka.)
200 gram biffstrimler - stekes i panne. Salt og pepper etter eget ønske
Grønnsaksrøre (dette var nok til 2):
- purreløk- ca 10 cm i tynne ringer
- 1 liten rødløk i tynne ringer eller strimler
- 1 gulrot i terninger
- 1 skive sellerirot - i terninger
- 1/4 paprika i terninger
- 2 hvitløksfedd - finhakket
Grønnsakene surres i olje til løken er blank.

Tilsett:
- 1 ts brunt sukker
- 1 ts balsamico eddik
- 200 gr. hakkede tomater (gjerne i forskjellige farger)
- ca 1 dl rødvin
- ca 1 dl vann
- hakkede urter etter smak ca 2 ss.(jeg brukte oregano, mynte og salvie)
- Smak til med salt og evt. pepper
La grønnsaksrøra småkoke i ca 10 minutter.

Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar