Kyllingsuppe
- 1 løk - finhakket
- 2 fedd hvitløk - finhakket
- en skalk sellerirot - i små terninger
- 10 cm purreløk i tynne ringer
- 1/4 blomkålhode i biter
- 2 ss usaltet smør
- 1,5 liter kyllingkraft eller buljong
- 3 dl matfløte
- 2 kyllingfileter i strimler
- litt paprika i tynne strimler- garnityr
- 2 ss finhakkede urter. Jeg brukte timian denne gangen
Smelt smøret, og tilsett løk, hvitløk, purre, selleri og blomkål. La det surre til løken er blank. Tilsett kraft og fløte, kok opp, og la det koke i 5 min. Hvis du ønsker ei glatt suppe, kan du kjøre den i hurtigmikser elle med stavmikser.
Tilsett kyllingen, og la det trekke til kyllingen er gjennomkokt. Tilsett timian og paprika ved servering
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar