søndag 13. januar 2013

Svinekoteletter i form

Det er ikke så ofte jeg blir påvirka av radioreklame, men det ble jeg virkelig i dag. Det ble presentert en middagsrett, og den fikk jeg lyst til å lage. Vet ikke om det ble helt slik som det ble sagt på radioen, da, men inspirasjonen var der, og det ble ikke så verst.

Nok til 4

  • 4 svinekoteletter eller nakkekoteletter
  • salt og pepper
  • 1 gulrot
  • 2 små løk
  • 1/2 paprika
  • 1 beger creme fraiche
  • 1 ss tomatpure
  • 2 ss hakkede soltørkede tomater



Krydre kotelettene, og brun dem på begge sider. Legg dem i ildfast form.

Kutt opp grønnsakene. Løken i smale båter, gulrota i skiver, paprikaen i strimler. Stek dem raskt i stekepanna som du stekte kotelettene i. Hell over et beger creme fraiche, tomatpure og soltørket tomat. Rør sammen, og hell det over kotelettene.

Settes i stekeovnen, 200 grader ca 20 min (Til kotelettene er stekt)

Serveres med kokte poteter eller ris.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar