søndag 13. januar 2013

Lammefilet med ovnsbakte grønnsaker, potetmos og rødvinssaus.

Enkel middag i kveld, men veldig god! Hadde lammefilet, både indre - og ytre, og valgte å lage noe rundt det,

Dermed ble det potetmos av mandelpotet med litt hvitløk.

Rotgrønnsaker - 2 gulrøtter, 1 persillerot, litt kålrot i biter, med litt olje, samt litt krydder (jeg brukte lammerub, fra NoMu) i ovn 225 grader, sammen med kjøttet.

Kjøttet ble krydret med lammerub, brunet i stekepanne, o g stekt ferdig i ovnen.

Laget rødvinssaus av 1 løk, stekt i smør til den ble blank, 2 dl rødvin, 3 sukkerbiter, 1 ss balsamico, litt kalvefond (smak til) jevning. Jeg brukte vanlig meljevning her.





Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar