søndag 13. januar 2013

Steinbit i form

Det blir dessverre altfor få fiskemiddager her i huset. Ikke fordi vi ikke liker fisk, for det gjør vi. I alle fall når den er fersk. Heldigvis finnes det noen gode fiskedisker, samt en fiskebutikk med godt utvalg , i området, slik at fersk fisk er mulig å oppdrive. Denne gangen falt valget på steinbit. Men denne retten kan godt lages med andre typer fisk også. Den er veldig god med breiflabb, men det fikk jeg ikke tak i den dagen.

Nok til 4

  • 800 gram fiskefilet
  • salt og pepper
  • 3 dl fløte
  • 1 fedd hvitløk
  • 2 ts tørket estragon
  • litt presset sitronsaft
  • revet ost

Del fisken i serveringsstykker, strø på ønsket mengde salt og pepper, og legg den i ildfast form.

strø på estragon og finhakket hvitløk. Klem over litt sitronsaft, og tilsett fløten. Strø på revet ost.

Settes i ovnen, 200 grader i ca 20 min ( eller til fisken er ferdig)

Serveres med kokte poteter, og f. eks. salat av avokado og asparges.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar