
I dag ble det ei gryte med noe strimlet svinekjøtt, som jeg egentlig hadde tenkt å bruke en dag før. Men dette skjer visst rett som det er, her i huset, så det stresser meg fint lite.
- 400 gram strimlet svinekjøtt
- 100 gram bacon
- 1 liten rødløk
- 1 skalk sellerirot
- 2 gulrøtter
- 1 fedd hvitløk
- salt og pepper
- 2 ts balsamicoeddik
- 1 brun sukkerbit
- 2 ts worcestershire saus
- 4 dl kraft (evt vann og fond)
- maizennajevning
Skjær grønnsakene i tynne strimler. Finhakk hvitløken.

Stek kjøtt og bacon, litt om gangen.Tilsett salt/pepper. Ha det over i en kjele.Stek grønnsakene lett, bland dem med kjøttet. Kok ut panna med væsken, slå det over i kjelen. Smak til med balsamico, sukker, worcestershiresaus. Jevn med maizenna. Kok et par minutter.

- Serveres med ris.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar