søndag 13. januar 2013

Kamskjell med blomkålmos

Til 4

Kamskjell.


Kamskjell etter ønske. Jeg brukte 1 pk frosne kamskjell, denne gangen.

  • 1/2 chilli
  • 2 vårløk
  • 1 fedd hvitløk
  • aspargestopper
  • litt chilliolje
  • smør til steking

Finhakk grønnsakene, unntatt aspargestoppene, stek dem i smør, drypp over litt chilliolje. Stek kamskjellene raskt i samme panna.

Blomkålmos


  • 1/2 blomkålhode
  • 1 fedd hvitløk
  • 1/2 dl fløte
  • 1 ss smør
  • salt, pepper,muskat

Kok blomkålen og hvitløksfeddet. Mos det. Rør inn smør og fløte. Smak til med salt, pepper og litt muskat.

Kos dekk!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar