Forrett til 4
- 1 lite blomkålhode
- 2 persillerøtter
- Vann ca 1 liter
- salt?- (Jeg bruker ikke det når jeg koker grønnsaker, salter heller etterpå)
- litt grønnsaksfond ( smak til)- Jeg hadde i litt mye vann i forhold til grønnsaker, og da var det velig greit med litt fond.
- Litt smør (25 gram)
- Litt hakket kryddergrønt og litt olje til servering
- Kutt grønnsakene i biter. Legg dem i en kjele, og fyll på vann så det dekker.
- Kok opp, og la grønnsakene koke til de er møre.
- Mos grønnsakene i vannet. Fyll på mer vann hvis det er for tykt.
- Rør inn litt smør.
- Smak til med fond og evt. salt.
- Drypp på litt olje, og strø litt grønt på ved servering. Jeg hadde hakket persille og chiliolje
Kos dekk!
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar