Jeg brukte
- 1 kalkunfilet, ca 300 gram - det holder til middag til 2,( eller middag til 1 + litt i morgendagens lunsjsalat)
- 1 porsjon ris - se på pakka
- 1/2 rødløk
- 1 neve tørkede traktkantareller
- ca 1 dl fløte ( du kan godt bruke matfløte)
- salt
- pepper
- 1/4 paprika
- 1 sjalottløk
- 1/4 fenikkel
- 5 sukkererter
- litt brokkoli
- 1 ss soyasausen.
- 1/2 dl vann
- Ha på salt og pepper på kalkunfileten. Brun den rundt det hele, i stekepanna. Stek ferdig i ovn ca 180 grader i 15-20 min.
- Kok risen. Finhakk løken, stek den i litt olje, i en liten kjele, og knus tørket sopp opp i. Ha i fløten. Kok opp. Ha i den kokte risen. Smak til med salt og pepper.
- Kutt opp grønnsakene. Stekt dem raskt i litt olje. Ha i vann og soyasaus.
Kos dekk!
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar