Jeg brukte: (til 2 pers)
- 300 gram lammeskav
- 1/2 løk i tynne båter
- 1 fedd hvitløk - finhakket
- 2 vårløk i skiver
- 1/2 paprika i strimler
- 1 stor gulrot i skiver
- 10 små brokkolibuketter
- 10 sukkererter
- 4 cm ingefær - revet
- 65 gram babyspinat = 1 pakke
- 100 gram glassnudler - tilberedes etter anvisning på pakka
- 1 ss rapsolje til steking
- 1/2 dl vann
- 1 ss soyasaus
- 1 ss fiskesaus
- 1 ss oystersaus
- Kutt alle grønnsakene. Tilbered nudlene etter anvisning på pakka. Sett til side.
- Varm woken /stekepanna. Tilsett olje, og stek kjøttet raskt. Ta det ut av woken, og legg det til side.
- Stek grønnsakene. Start med løk, så hvitløk, ingefær og gulrot, tilsett spinaten og resten av grønnsakene. Rør godt hele tida mens du steker
- Ha i vann, soyasaus, fiskesaus og oystersaus. Tilsett kjøttet og nudlene, og bland raskt sammen.
Kos dekk!
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar