Når dagene er travle, eller når du rett og slett ikke orker å bruke mye tid på middag, er denne biff/pølsepanna en god løsning.
Til 1 person brukte jeg:
- 100 gram flatbiff av kalv
- 1 god, grov pølse (Jeg brukte en fra Annis Pølsemakeri på Ringebu)
- 3-4 mandelpoteter
- 1 liten løk
- 1 pastinakk
- 6 cherrytomater
- fersk timian
- salt og pepper
- olje eller smør til steking
- Skjær biffkjøttet i strimler, og pølsa i skiver.
- Skrell poteter og pastinakk. Skjær dem i skiver.
- Rens løken. Skjæres i tynne båter.
- Del cherrytomatene i 2.
- Stek biffkjøttet, og ta det til side. Stek så poteter, pastinakk og løk.
- Ha i pølsebitene, og til slutt biffstrimlene.
- Smak til med salt og pepper. Dryss over litt timian.
Kos dekk!
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar