- 2 kyllingbryst
- 1 bunt mynte 35 gr
- 1 bunt søt basilikum 35 gr
- 1 bunt koriander 35 gr
- 1/4 hvitkål (gjerne sommerkål)
- 1 rødløk
- 1 gulrot
- 1 chili
- 1 dl salte peanøtter
Dressing:
- 5 ss fiskesaus
- 6 ss limesaft
- 2 ss olje
- 2 1/2 ss sukker
- grovkvernet pepper ca 1 ts
Kyllingbrystene legges i kokende, saltet vann, og skal syde i 12- 14 min, og trekke i vannet ytterligere 10 min. etter at du har tatt dem av varmen. La dem så avkjøles, og skjær dem i tynne strimler.
Skyll grønnsaker og urter. Hakk urtene grovt. Skjær løken i ringer. Snitt hvitkålen fint, skjær gulrota i tynne strimler, og chilien i tynne skiver . Bland grønnsaker, urter og kylling i ei stor skål. Bland sammen dressingen, og bland den med salaten.
Legg opp salaten på et stort fat. Strø over hakkede peanøtter.
Kos dekk!
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar