1 kalvebiff ( flatbiff hadde jeg)
salt og pepper, smør til steking
3 poteter
4 asparges
2 sjampinjong
1 liten neve tørkede traktkantareller
1/2 rødløk
1 dl fløte
- Kutt poteter i skiver, stek dem i olje.
- Skjær asparges i skiver. Finhakk rødløk. Stekes i panne.
- Tilsett fløte og traktkantareller. Traktkantarellene kan bløtes på forhånd, eller du trekker bare panna tilside noen minutter, når du har hatt dem i sjampinjong/fløteblandingen. Kok opp igjen etter ca.5 min.
- Kok asparges 2 min. Avkjøl i isvann. Da beholder aspargesen sin sprøhet :-)
- Biffen stekes etter ønske :-) Jeg liker den medium rå... Dvs at en god veterinær skal kunne greie å få liv i den igjen :-)
- Server gjerne en god rødvin til!
Kos dekk!
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar