Du trenger til forrett til 4 personer:
- 2 rødspettefileter
- mel
- salt og pepper
- olje
- 8 store salatblader
- 16 mynteblader
- 1 grønt, syrlig eple
- 2 tomater
- 30 gram bønnespirer
- 2 vårløk
Dip
- Vask alle grønnsakene, og rist av vannet.
- Skjær eple og tomater i lange, tynne strimler. Legg eplestrimlene i vann med sitron, så de ikke blir misfarget.
- Skjær vårløk i lange, tynne strimler.
- Legg salatbladene på fat, og fordel grønnsakene i smale striper på hvert salatblad.
- Lag dip: Hakk chili, og skjær ingefæren i tynne strimler. Bland det sammen med resten av ingrediensene til dippen.
- Vend rødspettefiletene i mel med salt og pepper, og stek dem gyldne i olje.
- Skjær rødspettefiletene i i alt 8 strimler, og legg dem over grønnsakene på salatbladene.
- La hver enkelt ha på dipp, og rulle sammen salatrullen ved servering.
Kos dekk!
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar