Jeg brukte:
- 200 gram Norvegia i terninger. De kan også velge Jarlsbergost, Edamer, eller noe annet.
- 1/2 paprika i tynne strimler
- 3 dl olivenolje
- 1 dl bringebæreddik, eller hvitvinseddik
- 1 ts honning
- 1 ts tørket chili
- 2 ss hakket, soltørket tomat
- 1 hakket hvitløksfedd
- 1 ts rosèpepper
- 3 ss hakket timian
- Skjær osten først i skiver med tykkelse 1 cm. Prikk dem med en gaffel for at marinaden lettere skal trenge inn. Skjær dem så i terninger.
- Skjær paprika i strimler.
- Legg ost og paprika i glass.
- Bland olje, eddik og honning.
- Rør så inn resten av ingrediensene.
- Hell marinaden over osten i glassene. Sett på lokk.
- La det stå kjølig et par dager, slik at smakene trekker inn i osten.
Kos dekk!
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar