Gratinerte kamskjell til 2
- 2 ferske kamskjell
- 1/2 rødløk
- 1/4 chili- uten frø
- 1 fedd hvitløk
- 1 skvett hvitvin
- 1 skvett fløte
- 1 eggeplomme
- 1 ss hakket persille
- salt
- Litt Jarlsbergost - vi brukte rett og slett ei halv skive ferdiggskåret Jarlsberg, på hvert skjell.
- 6 aspargestopper
Åpne kamskjellene, og rens dem. Jeg bruker den oransje delen også...
Finhakk grønnsakene, og fres dem i litt smør. tilsett en skvett hvitvin, og så en skvett fløte. Kok inn.
Ha i hakket persille.
Eggeplommen røres inn i det du tar kjelen av plata. Smak til med salt
Fordel blandingen over kamskjellene.Kok aspargesen i 2 min. avkjøl raskt.Legg på ost og asparges. Gratineres i ovnen.
Kos dekk! :-)
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar