Du trenger:
- Så mange koteletter dere trenger for å bli mette :-) Strø på salt og pepper, og brun dem raskt på begge sider, i ei stekepanne.
Pr pers:
- 1 vårløk
- 1/4 rødløk
- 1/4 paprika
- 2 ss hakkede friske urter (salvie, rosmarin, timian)
Grønnsakene kuttes i grove biter, og legges i ei ildfast form. Legg de brunede kotelettene over. Dryss urtene over, og stek dem i stekeovnen til de er gjennomstekte (ca. 200 grader ,15- 20 min)
Fløtesurret sjampinjong:
Del 5-6 sjampinjonger i skiver. Stek dem i litt smør eller olje, tilsett salt og pepper. Når soppen er stekt, heller du på ca 1/2 dl fløte, og koker det litt inn.
Kotelettene serveres med sopp, bakte grønnsaker og kokte nypoteter.
Kos dekk!
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar