Til 1 person brukte jeg:
- Nudler - så mye du har lyst på... ca 50 gram - kokes etter anvisning på pakka.( Mine risnudler skulle koke 4 min, skylles med kaldt vann og stå i 5 min.)
- 150 gram strimlet svinekjøtt - stekes i panne.
Gjør klart dette på forhånd.
- 1/2 l vann
- 1 terning kalvebuljong
- 5 sukkererter i biter
- 1 tynn skive sellerirot- skjæres i tynne strimler
- 1 lita gulrot i tynne skiver
- 5 cm purre i tynne skiver
- 1/4 rød paprika i strimler
- 1 ss fiskesaus
Kok opp vann med buljong. Tilsett grønnsakene, og la det koke et par-tre minutter. Tilsett fiskesaus, kjøtt og nudler. Server i dyp tallerken.
Kos dekk!
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar